Go to Top

KAMERAOVERVÅKING

Avigilon KameraovervåkingKameraoveråking

Kameraovervåking reduserer hendelser og gir en økt trygghet og folk flest får en skjerpet holdning på steder hvor det er installert overvåkningskamera.
Et kamera passer på samtidig som det sender en signaleffekt til potensielle lovbrytere. Kameraovervåkning har vist seg og være den mest kostnadseffektive måten for forhindre å redusere sannsynligheten for kriminelle handlinger, som innbrudd, ran, overfall, hærverk og underslag m.m.

Kameraovervåking virker forebyggende mot uønskede hendelser, og kan også hjelpe deg til å oppdage uvedkommende.
Vi tilbyr skreddersydde kameraløsninger til de fleste behov, og vi leverer alt fra de minste overåkningsanlegg i små butikker/kontorer med ett til fire kameraer, til anlegg med flere titalls kameraer. Vi kan levere kameraer med en oppløsning fra 1 megapiksel og opp til hele 29 megapiksel.

Vi leverer overvåkningsløsninger til alle typer bedrifter og næringer som ønsker å øke sikkerheten på sitt område.
Les om vårt sikkerhetssystem sanntidsovervåking hvor vi oppdager potesielle lovforbrytere før innbrudd, tyveri og skadeverk oppstår.

Kameraovervåking – hvilket kamera skal du velge?

Skal du først investere i ett kameraovervåkingsanlegg bør det være brukervennlig og funksjonelt, samt gi så gode bilder som mulig. Vi benytter kun kameraer fra anerkjente produsenter som Avigilon, Bosch, Flir, Vivotek, hikvision for å nevne noen. Alle våre leverandører, har kontor og lager i Norge og leverer kameraer av meget høy kvalitet.
Under befaring og prosjekteringen velger vi forskjellig type kamera til forskjellige oppgaver. Ønsker man et kamera som filmer mot ett inngangsparti er man avhengig av å benytte en kameramodell med god motlysfunksjon/WDR.
Ønsker man å installere et kamera i en garasje hvor det er lavt under taket velger vi et vandalsikkert/IK-10 domekamera. Montering av kameraene er et viktig element da kablene skal og bør være sikret mot sabotasje osv.

Montører

Vi bruker kun kvalifiserte montører hvor alle er sertifiserte kontrollører fra NEK 405 – 1-3,  har ansvarsrett på plass, samt at de er godkjent innenfor EKOM loven.

Vi er her for å hjelpe akkuratt deg og din bedrift, så ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.
Telefon: 944 24 944 / Mail: post @ ivasecurity.no