Go to Top

OM OSS


Alarmstasjon


Om IVA Security AS

IVA Security er et innovativt og raskt voksende sikkerhetsselskap som i sanntid, 24 timer i døgnet, 365 dager i året, overvåker våre kunders eiendommer og verdi gjennom intelligente kameraer direkte koblet til en døgnbemannet FG godkjent alarmsentral.

IVA Security er leverandør av alt fra enkle overvåkings anlegg til avanserte sikkerhetsløsninger og overvåkingstjenester. Vårt hovedfokus ligger på overvåking med intelligente kameraer med intelligent videoanalyse (IVA). Hovedkontoret vårt ligger i Mysen, men vi kan levere våre løsninger i hele Norge.

Våre intelligente kameraer, er koblet inn til en FG godkjent alarmsentral, hvor vi har operatører som er kurset i intelligent videoanalyse (IVA) som også er kjernen i vårt sikkerhetssystem, «sanntidsovervåking».

Hos oss kan du være sikker på at dine verdier blir voktet å passet på til enhver tid, og at ingen inntrengere kommer seg usett inn på ditt område. Vårt mål er å skape trygghet for deg som kunde, slik at du til enhver tid vet at dine verdier blir ivaretatt 24t i døgnet.

Vi leverer våre løsninger til alle typer bedrifter og virksomheter som har et behov for økt sikkerhet på sitt område, som bensinstasjoner, skoler, bil butikker, båthavner, detaljhandel, eiendomsforvaltere og bygge bransjen, samt kommuner og andre offentlige organisasjoner.  Vi leverer utstyr fra flere av verdens ledende leverandører som blant annet Aviglion, Bosch og Milestone.

Utviklingen innen kameraovervåkning har vært stor de siste årene fra analog – IP – IVA.
Vi følger utviklingen nøye og er oppdaterte til enhver tid om nye oppdateringer, produkter og løsninger.
Dette gjør at du til enhver tid har et system som er oppdatert med de nyeste innstillinger og funksjoner.

Hos IVA Security står kundens behov i fokus, med dette i kombinasjonen med vår bransjeledende teknologi og systemintegrasjon evner, gjør at vi til enhver tid klarer å levere helhetlige og skreddersydde sikkerhetsløsninger som er kostnadseffektive og riktige for akkurat din virksomhet.

Vår visjon er å sikre norske bedrifter etter beste evne, til riktig og fornuftig pris.
Vårt motto er å ha 100% service i alle ledd og til enhver tid 100% fornøyde kunder.

Ta kontakt for en uforpliktende sikkerhetsprat/befaring for din bedrift.
Ring oss i dag på telefon: 944 24 944 / eller mail: post @ ivasecurity.no