Go to Top

INTELLIGENT KAMERAOVERVÅKING / SANNTIDSOVERVÅKING

Intelligent kameraovervåking også kalt Sanntidsovervåking.

Sanntidsovervåking med intelligent videoanalyse er et høyteknologisk overvåkningssystem med intelligente kameraer som er koblet inn til en døgnbemannet
FG godkjent alarmstasjon. Med teknologien fra IVA og neste generasjons overvåking med intelligent videoanalyse, forbedrer du sikkerheten og vi holder et konstant øye med ditt område 24t i døgnet 365 dager i året.

Med Intelligent kameraovervåking tar vi aldri ferie.
Hvis en alarm utløses, vil våre spesialtrente operatører iverksette tiltak etter en aksjonsplan som er utarbeidet for akkurat ditt område.
Operatøren på alarmstasjonen vil se bilder i sanntid fra det aktuelle kameraet hvor alarmen har oppstått, og kan gi tale beskjed direkte til inntrengeren om at han er oppdaget. Dette gjøres gjennom høyttalere som er koblet til våre intelligente kameraer. Våre kameraer tar aldri ferie.

«Du er observert, vennligst forlat området»
Det og bli snakket til i det man er i ferd med å begå en ugjerning, setter fart på selv de mest hardbarkede yrkes-kriminelle.

IVA er et system som er utviklet for det 21 århundre, og blir sett på som revolusjonerende innen overvåkingstjenester og vakthold.
IVA teknologien ble utviklet av den enkle grunn at det er vanskelig å beskytte en bygning og ute arealer med tradisjonelle midler som brukes i dag. Med våre intelligente kameraer koblet til vår bemannede alarmsentral i kombinasjon med sikkerhetsteknologien IVA, gir det deg den beste måten å forebygge kriminalitet i sanntid.

Det å detektere mulige inntrengere i god tid før ugjerningen har startet, gjør at store verdier blir spart da vi lokaliserer inntrengeren før innbrudd, tyveri og hærverk overhodet har fått startet.
Ved å oppdage inntrengeren i det han er på vei inn på området, får operatørene tiden de trenger for å reagere å handle raskt for å iverksette riktig tiltak.

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende sikkerhetsprat for din bedrift / virksomhet.
Send en kortfattet forespørsel her / ring oss på telefon: 944 24 944 /  post (@) ivasecurity.no